۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
کد خبر: ۷۴۵۶۶۲
مدیر حوزه های علمیه خواهران:

حوزه های علمیه باید به‌روز باشند/لزوم تغییر رویکرد از سوی مدیران

حوزه های علمیه باید به‌روز باشند/لزوم تغییر رویکرد از سوی مدیران
مدیر حوزه های علمیه خواهران ضمن تأکید بر لزوم تغییر رویکرد از سوی مدیران، گفت: حوزه‌های علمیه برای آینده باید به‌روز باشند.

به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل در نشستی که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد، عنوان کرد: وسواس و دغدغه داشتن خوب است اما آنچه مهم است وسایل و آلات ما برای رساندن به اهداف غنی و محتوای خوب است، نباید این وسواس مانعی برای ما شود.

وی با اشاره به اینکه ما گذشته، حال و آینده‌ای داریم، بیان کرد: تراث ما مجاهدت داشتند و توانستند به وظیفه خود نسبت به جریانات روزی که با آن مواجه بودند در حوزه نشر و اطلاع رسانی به خوبی عمل کنند و تاریخ گواه است که روحانیت و حوزه علمیه در عصری که مکلف به دفاع از حریم مذهب بودند خوب دفاع کردند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران اظهار کرد: اگر موقعیت حال را با تاریخ مشابهت سازی کنیم، نقش و جایگاه ما مانند دوران حکومت صفویه و حمایت حکومت صفویه از عالمان وقت است؛ البته امروز این امر پر رنگ‌تر است.

وی با تاکید بر اینکه گذشتگان ما به خوبی عمل کردند، ادامه داد: بار امروز به دوش همه است اما ثقل کار به عهده کسانی است که در معاونت پژوهش هستند. در عرصه بانکداری، تعلیم و تربیت و...حرف داریم و گفتیم اما شبهات و سوالاتی مطرح می‌شود که به آن پاسخ داده نشده است و پاسخ این امر به ما بر می‌گردد.

حجت الاسلام والمسلمین فاضل اضافه کرد: توقع می رود که حوزه علمیه درباره علوم انسانی نظر بدهد و نظر و دیدگاه دین در رابطه با موضوعات را بیان کند.

وی با بیان اینکه اگر معجزه حضرت عیسی (ع) شفای بیماران و زنده کردن مردگان بود، معجزه پیامبر اکرم (ص) کتاب است، تصریح کرد: کتاب نمادی از فرهنگ است و ما وارثان این تراث هستیم و باید برای آینده برنامه ریزی کنیم.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران اظهار کرد: چه اتفاقی می‌افتد که طلبه پیش ما ۵_۶ سال توقف دارد؟ طلبه‌ای که بیش از ۱۸۰ واحد آموزشی را گذرانده است اما سه واحد پژوهشی را نمی‌تواند بگذراند، چرا این اتفاق رخ داده است؟

حجت الاسلام والمسلمین فاضل ادامه داد: تصویر دنیا فردا چگونه است؟ آیا به همین صورت می مانند؟ تغییرات به صورت سریع در حال رخ دادن است به همین خاطر ما نیز نمی‌توانیم به شکل سابق بمانیم.

وی اضافه کرد: برای فردا باید کفش فردا به پا کرد به همین خاطر معاونت پژوهش باید خیز بردارد. جامعه مدلی را انتخاب کرده است، برای مثال طلبه امروز از کتاب دیجیتال بیشتر از کتاب‌های مکتوب استفاده می‌کند، اما ما به شیوه قبلی در حال قدم برداشتن هستیم.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به اینکه حوزه‌های علمیه برای فردا باید به‌روز باشند، بیان کرد: به روز بودن به معنای به قاعده بودن است نه به معنای اینکه به هر رنگی در بیاید.

وی افزود: مدیران باید تغییر رویکرد بدهند نمی‌توانیم به همان منهج بمانیم در حالی که مخاطب چیز دیگر می‌خواهد. گذشتگان ما به خوبی به وظیفه شان عمل کردند، امروز نیز باید به وظیفه مان به خوبی عمل کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین فاضل گفت: ملت‌هایی در برون مرزهای جمهوری اسلامی تشنه فرهنگ اهل بیت (ع) هستند، چقدر توانستیم مدرس، پژوهشگر، مبلغ و... تربیت کنیم که در سرزمین‌های مختلف انجام وظیفه کنند؟

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران یادآور شد: اگر آن طوری که هستم خود را معرفی نکنیم، دنیا آنگونه که می‌خواهد ما را معرفی می کند.

گفتنی است، در پایان این نشست نهمین نمایشگاه تخصصی کتاب ویژه حوزه‌های علمیه خواهران افتتاح شد و از تازه‌های نشر بانوان طلبه با حضور حجت الاسلام والمسلمین فاضل مدیر حوزه های علمیه خواهران رونمایی شد.

برچسب ها: فاضل حوزه کتاب
ارسال نظرات